The London Quartet - een van de meest vooraanstaande vocale groepen uit het Verenigd Koninkrijk treedt overal ter wereld op met shows die vroege polyfonie, jazz en eigentijdse muziek omvatten.

Hun stijl typeert zich door een geslaagde combinatie van virtuoze zang op het hoogste niveau en typisch Britse humor, steeds in een gemoedelijke sfeer.

De groep werkt volop aan een nieuwe voorstelling (première seizoen 2018-2019) die de (werk)titel “Full English BREXIT” meekrijgt…

The London Quartet gebruikt verstand, wijsheid en zelfingenomen woede / teleurstelling / verwarring / moedwillige onwetendheid * om de beslissing van het Verenigd Koninkrijk om de EU te verlaten... te verantwoorden / uit te leggen / uit te lachen *

(*doorhalen zoals van toepassing)

Door oude en nieuwe songs te gebruiken, verkent het vocale kwartet de gevolgen voor het VK, en voor Europa, wanhopig trachtend om eeuwenoude vijandschappen niet weer op te rakelen in het proces.

Daarnaast kan u The London Quartet eveneens volgens beschikbaarheid in de kerstperiode programmeren, met hun zeer gewaardeerde, unieke kerstconcert “Christmas with The London Quartet – Cantabile”.

The definitive sound of Christmas from the definitive Christmas entertainers!


www.thelondonquartet.com

©2018Eurotheater - webdesign: www.royki.be OostkampGRAFISCH BURO ROYKI - OOSTKAMP

BETAALBAAR ONTWERP EN DRUKWERK !

THE LONDON QUARTET CANTABILE

“Full English Brexit” (nieuw theaterconcert)

+ “Christmas with The London Quartet - Cantabile” (Benelux)

©Stéphanie Jullien